UTRINK
 
KONTAKT


Na internetnih straneh UTRIN'K-a lahko najdete informacije, ki vam bodo v pomoč pri pomembnih življenjskih korakih ne glede na to, v katero smer boste šli in kdaj se boste za naslednji korak odločili. Če bi na svoji poti, predvsem ob pomembnih odločitvah, prelomnicah ali stiskah, želeli imeti sogovornika, so spodaj navedeni moji kontaktni podatki, kamor lahko pokličete oz. mi pišete.


Različni avtorji s področja osebne rasti in njihova dela so navedena pod zavihkom "Učenje". Ravno tako lahko tukaj najdete nekaj osnovnih načel učenja pri otroku, mladostniku in odraslem.
Izhodišča in vloga psihoterapije ter psihoterapevtskega svetovanja so podrobneje razložena na strani "Terapija". Lahko se odločite tudi za enkraten svetovalni razgovor.
V zavihku "Raziskovanje" lahko najdete področja mojega raziskovalnega dela, si več preberete o ugotovitvah ali pa mi zastavite vprašanje v zvezi s svojo raziskavo.
Na strani "Informacije" najdete več podatkov o meni, o mojih delovnih izkušnjah.
Zavihek "Nasvet" vas poveže z drugimi forumi in internetnimi stranmi, kjer sem na kratko odgovarjala na posameznikovo stisko.
Stran "Kontakt" pa vam nudi kratek povzetek celotne strani ter nekaj po mojem mnenju zelo koristnih internetnih povezav. Če svojega odgovora še nimate, me povprašajte:

Sabina Jurič Šenk

 

dr. Sabina Jurič Šenk, psihologinja

Mobitel: 041 34 14 14
Mail: sabina.juric.senk@utrink.si

FB

Moji poslovni prostori so v Kranju (Jelenčeva ulica 15) in v Ljubljani (Kotnikova ulica 5).

 

PRIHAJAJOČI DOGODKI:

S predavanji pričnemo v januarju 2019. Program bo objavljen v prihodnjih dneh.
 

NEKAJ KORISTNIH POVEZAV:
Spletni portali: Zborniki: